Στο "μάτι" της κακοκαιρίας και πάλι η Αττική-Απεγκλωβισμοί(VIDEO)

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 11 το πρωί η Αθήνα καθώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι και η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα από το μεσημέρι και μετά στην πρωτεύουσα.

Νεροποντή αυτή την ώρα στην Αττική με προβλήματα αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Αττικής

Στο μάτι της κακοκαιρίας είναι αυτή την ώρα η Αττική, οι Σποράδες και η Θεσσαλονίκη η ανατολική Κρήτη και η Χαλκιδική. Στην Αττική αυτή την ώρα χτυπάει πάλι στα δυτικά και τα βόρεια προάστια. Βρέχει καταρρακτωδώς στο Περιστέρι ενώ προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχουν δημιουργηθεί στο Κερατσίνι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

‘Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι. Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου. Ο δρόμος έκλεισε.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν μόνο επιβάτες στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών στην ίδια γραμμή εκτελούνται κανονικά.

Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι

Ειδικά στο Κερατσίνι τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει αυτοκίνητα όπως θα δείτε και στο βίντεο.

60 κλήσεις στην πυροσβεστική έχουν γίνει από το πρωί στην Σαλαμίνα και στο Δήμο Περάματος. Μάλιστα στην Σαλαμίνα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο ζευγάρι ηλικιωμένων καθώς το σπίτι τους είχε πλημμυρίσει!





 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …