Τοξικομανής σε αμόκ έθεσε σε κίνδυνο της οικογένειά του

Παρ' ολίγον οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια με έναν 32χρονο να επιτίθεται με ψαλίδι κατά της ίδιας του της μητέρας αλλά και της θείας του, η οποία πήγε να τους χωρίσει. Το περιστατικό μάλιστα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, αν η θεία, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα καταφέρει.

Ολα έγιναν στις αρχές της εβδομάδας, όταν ο 32χρονος Α.Θ., που είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και παράλληλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λογομάχησε με την 70χρονη μητέρα του. Η αφορμή ήταν σε όλους τους καβγάδες τα χρήματα που προφανώς ο 32χρονος ζητούσε επίμονα για να πάρει τη δόση του. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα πήραν άγρια τροπή, όταν εκείνος θολωμένος από την εξάρτηση επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τη μητέρα του.

Η γυναίκα απεγνωσμένα κάλεσε σε βοήθεια για να σωθεί. Η αδελφή της και θεία του δράστη, η οποία κατοικεί στο διπλανό διαμέρισμα, άκουσε τις κραυγές της ηλικιωμένης και έσπευσε για να τη σώσει από τα χέρια του γιου της. Μόλις ο δράστης είδε ότι η θεία του μπήκε σπίτι και προσπάθησε να δώσει τέλος στον ξυλοδαρμό της αδελφής της, εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο, άρπαξε ένα ψαλίδι που βρήκε πάνω σε ένα τραπεζάκι και άρχισε να χτυπά τις δύο γυναίκες.

Η θεία του 32χρονου δέχτηκε ψαλιδιές στον θώρακα και στα χέρια, ενώ τη μητέρα του τη χτύπησε στα χέρια, όπως τα είχε σηκώσει για να προφυλαχθεί. Η θεία σωριάστηκε στο πάτωμα αιμόφυρτη και ενώ τα ουρλιαχτά της μητέρας του δεν είχαν σταματήσει εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο άρχισαν να αναζητούν τον 32χρονο και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην περιοχή.

Ο 32χρονος τοξικομανής, που χαρακτηρίζεται ψυχικά διαταραγμένο άτομο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η μητέρα του γλίτωσε με ελαφρύτερα τραύματα, ενώ η θεία του νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη. Σε περίπτωση δε που η ηλικιωμένη γυναίκα δεν τα καταφέρει, τότε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης αναμένεται πολύ βαρύτερος για τον 32χρονο δράστη


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …