Φωτοβολίδα ευθείας βολής σφηνώθηκε σε δικηγόρο!(Σκληρό VIDEO&ΦΩΤΟ)

Στον Ευαγγελισμό διακομίστηκε πριν από λίγο με ασθενοφόρο η γυναίκα που τραυματίστηκε με φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές. Η γυναίκα δέχθηκε φωτοβολίδα στο γόνατο, η οποία εκτοξεύτηκε με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα και πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τους πόνους.

Η φωτοβολίδα ευθείας βολής σφηνώθηκε στο αριστερό γόνατό της. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό!

Επιχείρησαν αρχικά να κατασβέσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.

Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …