Καθημερινά οι αιτήσεις 20 προσλήψεων

Προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους για απασχόληση ως εργατικό προσωπικό, σε αντιµετώπιση εκτάκτων αναγκών και όπου υπάρχουν ανάγκες του ∆ήµου και των Τοπικών ∆ιαµερισµάτων, µέχρι και πέντε ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο το µήνα, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως την 16.11.2017 στο Τµήµα Προσωπικού (∆ηµαρχείο, Καραισκάκη 1,Μουζάκι), ο Δήμαρχος Μουζακίου.

Ο συνολικός αριθµός των απασχολούµενων θα είναι µέχρι είκοσι (20) άτοµα το µήνα, για τον µήνα Νοέµβριο και δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα

Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά:

  • Αίτηση (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αριθµός Μητρώου ΙΚΑ).
  • Φωτοτυπία Αστυνοµικής Ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • Αντίγραφο ποινικού Μητρώου (η διαδικασία έκδοσης του αντιγράφου του ποινικού µητρώου θα διενεργηθεί από το ∆ήµο Μουζακίου).
  • Να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους και να µην υπερβαίνουν το 65ο.

∆ηµοσίευση Πρόσκλησης

Η πρόσκληση θα δηµοσιευτεί τουλάχιστον τρεις (3) ηµέρες µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στους πίνακες ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος.

Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων

Πληροφορίες παρέχονται καθηµερινά (∆ευτέρα – Παρασκευή) και ώρες από 07:30 – 14:00,τµήµα προσωπικού, κ. Τσιρογιάννης Θ., ∆ιεύθυνση: Καραισκάκη 1,Μουζάκι ΤΚ 43060, Τηλέφωνα: 24453 50119.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …