7ήμερο προθεσμίας 9 προσλήψεων

Προκηρύσσει την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά εννέα (9) ατόμων, με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής Ξεναγών Αθήνας του Υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018, ως εκπαιδευτικούς στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο, το Υπουργείο Τουρισμού.

Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες.

Ειδικότητες:

  1. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Προϊστορικής Αρχαιολογίας, με διδασκόμενο μάθημα Προϊστορική Αρχαιολογία
  2. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Αρχαίας Ιστορίας, με διδασκόμενο μάθημα Ιστορία του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου
  3. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Κλασσικής Αρχαιολογίας, με διδασκόμενο μάθημα Κλασσική Αρχαιολογία
  4. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Ελληνικής Φιλολογίας, με διδασκόμενα μαθήματα:

α) Ο κόσμος της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας

β) Ιστορία Αρχαίου Ελληνικού Θεάτρου και Αθλητισμού

γ) Νεοελληνική Γραμματεία

δ) Αρχαία Ελληνική Μυθολογία

  1. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Βυζαντινής Ιστορίας, με διδασκόμενο μάθημα Ιστορία του Βυζαντινού κόσμου
  2. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Βυζαντινής & Μεταβυζαντινής Αρχαιολογίας, με διδασκόμενο μάθημα Βυζαντινή και μεταβυζαντινή αρχαιολογία και τέχνη
  3. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Ιστορίας Νέου Ελληνισμού, με διδασκόμενο μάθημα Ιστορία και τέχνη λατινικών κυριαρχιών και οθωμανικής κυριαρχίας
  4. Μία (1) θέση εκπαιδευτικού Γεωλογίας ή Γεωγραφίας, με διδασκόμενα μαθήματα:

α) Γεωλογία-Παλαιοντολογία-Σπηλαιολογία

β) Γεωγραφία-Ανθρωπογεωγραφία-Οικολογία

  1. Μία (1) θέση Ξεναγού, με διδασκόμενο μάθημα Ξεναγός και Τεχνικές Ξενάγησης Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο «Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση» συνοδευόμενο με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αίτησης και των συνημμένων απαιτούμενων δικαιολογητικών βαρύνει αποκλειστικά τον υποψήφιο.

Κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για μία μόνον ειδικότητα αρκεί να πληροί τα τυπικά προσόντα,.

Η Προκήρυξη και το ειδικό έντυπο «Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση» θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Υπουργείου www.mintour.edu.gr και www.mintour.gov.gr. Το ειδικό έντυπο «Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση» υποβάλλεται στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας (τηλ. 210- 3417485 και φάξ 210-3417487) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία επτά (7) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας προκήρυξης μία φορά σε δύο καθημερινές Εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με ταχυμεταφορά (courier).

Αιτήσεις που θα υποβληθούν ταχυδρομικά ως άνω θα γίνουν δεκτές όταν προκύπτει από σφραγίδα του ταχυδρομείου ότι ταχυδρομήθηκαν το αργότερο μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …