HǍmԏ ʔǑɏ ԇӠÓŅ.(Eurokinissi-Ё́ÏЏՋϓ ÉM͇ө

Απεργία των εργαζομένων στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, ο Πανελλαδικός Σύλλογος των οποίων, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 24ωρη Πανελλαδική Απεργία.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι διεκδικούν την παράταση των συμβάσεών τους τουλάχιστον για 1 έτος και μελλοντικά την οριστική διευθέτηση των εργασιακών τους προβλημάτων.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειές τους, η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος έχει απορρίψει χωρίς καμία νομική τεκμηρίωση, την πρότασή τους για παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων.

Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό του Πανελλαδικού Συλλόγου Εργαζομένων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, απαιτώντας να δοθεί άμεσα τέλος στην αγωνία εκατοντάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …