Εντοπίστηκε και ο 21ος νεκρός της θεομηνίας στην Δ.Αττική(VIDEO)

Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο αγνοούμενους από τη θεομηνία που έπληξε τη δυτική Αττική, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της σε 21.

Η σορός του άνδρα, του οποίου τα στοιχεία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, βρέθηκε στο περιβάλλοντα χώρο του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί ακόμα μία σορός. Το πρότελευταίο θύμα της λίστας των θυμάτων βρέθηκε σφηνωμένο μεταξύ λεωφορείου του δήμου και κοντέινερ.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό τα τελευταία 24ώρα, καθώς υπάρχει ακόμα ένας αγνοούμενος.

Το σημείο έχει καλυφθεί πλήρως με τόνους λάσπης και φερτών υλικών, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.

Στο σημείο βρίσκονται ανελλιπώς οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων, συμβάλλοντας και οι ίδιοι στις έρευνες. Πλέον, κάποιοι από αυτούς έχουν να κάνουν το βαρύ έργο της αναγνώρισης, αλλά και να ανακουφιστούν, βάζοντας τέλος στην αγωνία για τους ανθρώπους τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …