Προκηρύσσει την πρόσληψη 40 ατόμων το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.23 του Ν.2621/98, τον Ν.4485/4.8.17 καθώς και την απόφαση του ΔΣ/ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Συνεδρία. 264η /16.10.2017 του ΔΣ ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., για την υλοποίηση του ερευνητικού προγράμματος «Εθνικό Πρόγραμμα Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων 2017-2019 – ΕΠΣΑΔ 2017-2019» το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), με Επιστημονικoύς Υπευθύνους τους Δρ. Α.Μαχιά Ερευνητή Α΄ βαθμίδας του ΙΘΑΒΙΠΕΥ (Ε.Υ.Αθήνας) και Δρ.Γ.Τσερπές Ερευνητή Α΄ βαθμίδας του ΙΘΑΒΙΠΕΥ (Ε.Υ. Κρήτης), του ΕΛ.ΚΕΘ.Ε. προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου, όπως ανακοινώνει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον, το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. προκηρύσσει την πρόσληψη δέκα (10) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για έξι (6)μήνες με δυνατότητα παράτασης,για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος «ΚΡΗΠΙΣ ΙΙ»με τίτλο ́ ́Σύγχρονες ενοποιητικές κατευθύνσεις στη θαλάσσια βιολογία ́ ́(MOdernUNifyingTrendsinmarinebiology -MOUNT)το οποίο χρηματοδοτείται 100% από την ΓΓΕΤ στο πλαίσιο του έργου ΚΡΗΠΙΣ ΙΙ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …