Θέση στη ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ

Ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ένα (1 ) άτομο για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής περιόδου 2017- 2018» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» της, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φαρσάλων – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ που εδρεύει στα Φάρσαλα για τη λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ1 που στεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, Τέρμα Βόλου, ως "1 ΔΕ Δάσκαλος / α Μουσικής Ανωτέρων Θεωρητικών."

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Αχιλλέως 6, Τ.Κ. 40 300 Φάρσαλα, τηλ. 24910-25060, 24910-2507044

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …