Προσόντα και όροι 5 προσλήψεων

Την πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Πύλου Νέστορος, που εδρεύει στην Πύλο, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων, "ωρομίσθιου εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού", ανακοινώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος.

Eιδικότητες:

  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Νηπιαγωγός
  • 2 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Παιδαγωγοί (ΦΠΨ)
  • 1 Π.Ε. Παιδαγωγικών Τμημάτων (Δημοτικής Εκπαίδευσης) και Εν Ελλείψει αυτών ειδικότητας Π.Ε. Σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών, Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στον Δήμο Πύλου-Νέστορος και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) στα γραφεία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικής Μέριμνας, Μισθοδοσίας και Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων του Δήμου Πύλου-Νέστορος (Πλατεία Νέστορος) Τηλέφωνο 2723360210 και φαξ 27230-23522, μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού Μεσσηνίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει από την 22/11/2017 (την επομένη της δημοσίευσης) και θα διαρκεί ως και την 01/12/2017 (δέκα ημερολογιακές ημέρες). Κατά την διάρκεια προσκόμισης των δικαιολογητικών θα προγραμματίζονται και οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων από την ορισμένη επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα Διαύγεια η να την παραλάβουν από τα γραφεία του Δήμου Πύλου-Νέστορος μαζί με την αίτηση. Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερώνυμου: Βήματα επαναπροσέγγισης για να πέσουν οι τόνοι

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με αφορμή το …