24ωρη απεργία σήμερα για τους εργοθεραπευτές

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργοθεραπευτών της χώρας, οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Παιδείας.

Οι εργοθεραπευτές αντιδρούν στην απόφαση του αρμόδιου Υπουργού, να καταργήσει το προπτυχιακό τμήμα σπουδών εργοθεραπείας του ΤΕΙ, με την αιτιολογία της συγχώνευσής του με άλλο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Με τον τρόπο αυτό καταργείται η επιλογή του δημόσιου πτυχίου, την ώρα που στα ιδιωτικά κολλέγια και στα ΙΕΚ συνεχίζουν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα τμήματα των σπουδών εργοθεραπείας.

Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των εργοθεραπευτών, οι οποίοι αγωνίζονται ώστε να μην υποβαθμιστεί η επιστήμη και η επαγγελματική τους οντότητα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …