Θέσεις με εβδομαδιαία πληρωμή, αυτοκίνητο, δωρεάν διαμονή

Καλές εργασιακές συνθήκες, μισθός από 11 ευρώ την ώρα (min 1892€ μηνιαίως), εβδομαδιαία πληρωμή, αυτοκίνητο παρέχεται κατά περίπτωση, δωρεάν διαμονή, προσφέρει η εταιρεία "HRS (Human Resources Solutions)", που ζητά  χειριστές CNC φρέζα/ τόρνο με ικανότητες προγραμματισμού για εταιρεία με έδρα την Ολλανδία.

Περιγραφή Θέσης

Ο CNC χειριστής θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει τα τεχνικά σχέδια, να φορτώσει το πρόγραμμα στο μηχάνημα, να λειτουργήσει το μηχάνημα και να επιλέξει τα κατάλληλα εργαλεία. Θα πρέπει να χειρίζεται το πρόγραμμα του CNC (milling program control Fanuc) η άλλα CNC προγράμματα.

Απαραίτητα προσόντα

  • Προϋπηρεσία 1-2 χρόνια
  • Γλώσσες Αγγλικά ή Γερμανικά ή Ολλανδικά
  • Δίπλωμα οδήγησης θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
  • Συστατικές επιστολές (Επιθυμητές)

Αποστολή βιογραφικού στο email: hrs.office.cv@gmail.com με θέμα “Χείριστες CNC για Ολλανδία” και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2311242732.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …