Θρίλερ με τον 21χρονο φοιτητή που εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο

Θρίλερ με την εξαφάνιση του φοιτητή στην Κάλυμνο. Ο 21χρονος φοιτητής έφυγε για μία βόλτα με το ποδήλατό του την περασμένη Κυριακή και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του.

«Είχε προβληματισμούς, είχε πίεση γενικά, αλλά πάντα συζητούσαμε και προσπαθούσε να βρει λύση με τη λογική. Ήταν λογικό παιδί, δεν έκανε πράγματα έξω από τα όρια. Ο Νίκος είναι έξυπνος, φιλότιμος, ένα καλό παιδί», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Χατζηπαύλου που κατοικεί στον Πειραιά και είχε πάει τις τελευταίες ημέρες στην Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του. Η μητέρα του υπηρετεί ως δασκάλα στη Κάλυμνο.

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βγήκε με το ποδήλατό του από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.

Οι ώρες περνούσαν όμως και ο 21χρονος δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του και να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

Όπως μετέδωσε από το νησί ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργος Σόμπολος, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται σε ένα πηγάδι στην περιοχή Βαθύ, όπου άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και τη βοήθεια εθελοντών αναζητούν ένα σημάδι του νεαρού φοιτητή.

Στην εκπομπή μάλιστα μίλησαν και οι τρεις γυναίκες που τον είδαν για τελευταία φορά να περνά από το μονοπάτι, όπου βρέθηκε το ποδήλατό του.

«Δώδεκα παραείκοσι ήρθα να ταΐσω τα ζώα μου και καθώς μιλούσα με μια κυρία είδα ένα ποδήλατο να περνά από δίπλα μου. Της είπα “ποιος είναι πάλι αυτός”. Πέρασε, άφησε το ποδήλατο λίγο πιο πάνω και ανέβηκε προς τα πάνω. Δεν τον είδαμε ξανά», είπε η μία κυρία.

«Πέρασε το πλακόστρωτο χωρίς να δώσει σημασία. Δεν κρατούσε τίποτα, ούτε καν σάκο και φορούσε μια μαύρη φανέλα. Δεν τον είχα ξαναδεί και μετά από αυτόν πέρασε πολύς κόσμος. Επάνω στο βουνό έχει στέρνες, σπηλιές, μπορεί να έχει χαθεί εκεί», είπε η δεύτερη κυρία που τον είδε.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πού πήγαινε ο νεαρός υπό βροχή, χωρίς σάκο, νερό, χωρίς το κινητό του κι ενώ σε λίγες ώρες θα αναχωρούσε για Πειραιά.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μιλούν για μια πολύ δύσκολη μορφολογία του εδάφους με πολλά πηγάδια και σπηλιές, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, χωρίς όμως να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο σημάδι του 21χρονου.

Πάντως βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες του φοιτητή, ενώ η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους κορυφώνεται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …