Δημοτικό Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση

Μία πρωτοποριακή, καινοτόμος δράση αποτελεί η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.look4job.gr και ταυτόχρονα του «Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση» στο Δήμο Χερσονήσου, με στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στην αγορά εργασίας και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε οτιδήποτε αφορά στην απασχόληση αλλά και στην επιχειρηματικότητα.

Η πλατφόρμα συνδέει αυτόματα με λέξεις κλειδιά και ειδικά φίλτρα αναζήτησης, τη ζήτηση εργασίας με την αντίστοιχη προσφορά, ενώ ενημερώνει άμεσα μέσω e-mail κάθε ενδιαφερόμενο, εργαζόμενο και επιχειρηματία, με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Να τονιστεί πως κύριο μέλημα του Γραφείου Απασχόλησης είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα προσφοράς εργασίας, καλύπτοντας τόσο τον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα, καθώς και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανέργους στην ανεύρεση εργασίας αλλά και τους επιχειρηματίες στην ανεύρεση του κατάλληλου προσωπικού.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …