Προσπάθησαν να σωθούν τα 9χρονα αδέρφια από τις φλόγες(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία, που εκτυλίχθηκε -τα ξημερώματα του Σαββάτου- στη Νέα Σμύρνη και είχε ως συνέπεια τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά. Ο πατέρας έβαλε φωτιά για να καούν τα παιδιά και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε.

O υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας του δικαστικού Γολγοθάς με την πρώην γυναίκα του.

Ο αυτόχειρας, που πήρε μαζί τα παιδιά του στο θάνατο, είχε αφήσει -σύμφωνα με πληροφορίες σημείωσα στο οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για τον χωρισμό του στον πατριό της πρώην συζύγου του.

«… καλά θα κάνει ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Και όχι, όμως, αυτός! Πριν βιαστείτε να με κρίνετε να μάθετε και τα λάθη των άλλων. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ».

Αναφέρουν συνεχώς τα σημειώματα που άφησε σε όλο το σπίτι ο 40χρoνος που τα ξημερώματα για να εκδικηθεί τον πατριό της πρώην συζύγου του έβαλε φωτιά στο στρώμα που κοιμόντουσαν να δίδυμα αγοράκια του και σκόρπισε το θάνατο.

Σε άλλο σημείο των σημειωμάτων αναφέρει «εσείς με τρελάνατε. Αν υπάρχει κράτος τώρα θέλω να φανεί σας βαρέθηκα όλους !!!».

Σε ακόμα ένα σημείωμα απειλεί ότι θα απευθυνθεί σε κανάλια και δημοσιογράφους για να εκδικηθεί τον πρώην πεθερό του και μέσα στις ασυνάρτητες και όλο μίσος λέξεις αφήνει να εννοηθεί ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιστρέψουν τα δυο παιδιά του στην πρώην σύζυγο του.

Το πιο ανατριχιαστικό πάντως είναι το γεγονός ότι και τα τρία θύματα βρέθηκαν στο χολ στου σπιτιού και μάλιστα ο 40 χρόνος είχε φροντίσει να κλειδώσει τις πόρτες, ώστε όταν βάλει φωτιά να μην μπορούν εύκολα οι πυροσβέστες να μπουν στο διαμέρισμα για να τους σώσουν.

Aπό την φωτιά που επεκτάθηκε στο υπνοδωμάτιο του μικρού σπιτιού στην οδό Κοραή, στην Νέα Σμύρνη, μετά από την προσπάθεια του 40χρονου να αυτοπυρποληθεί, προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες δηλητηρίασαν τους πνεύμονες των δύο μικρών παιδιών, τα οποία έδωσαν «μάχη για την ζωή», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο αυτόχειρας

Εφιαλτικό σενάριο που ερευνούν τώρα οι αρχές, είναι τα παιδιά να ξύπνησαν από τον καπνό και να προσπάθησαν να σωθούν πηγαίνοντας προς την εξώπορτα, η οποία όμως ήταν κλειδωμένη!

Την απάντηση θα πρέπει να την δώσει ο ιατροδικαστής ο οποίος θα διαπιστώσει αν τα παιδιά πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στον ύπνο τους ή στην προσπάθεια τους να σωθούν με τον 40 χρόνο να τα ακολουθεί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …