Επίθεση με μαχαίρι δέχηκε υπάλληλος εταιρίας κοινοχρήστων

Όλα άρχισαν μόλις ο υπεύθυνος της εταιρίας έκδοσης κοινοχρήστων παρέδωσε στην ηλικιωμένη ένοικο ενός διαμερίσματος το «μπιλιετάκι» με τα χρωστούμενα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή βγήκε από ένα δωμάτιο ένας 67χρονος φιλοξενούμενος της γυναίκας και επιτέθηκε στον 61χρονο υπάλληλο!

Το ασυνήθιστο περιστατικό, που σήκωσε στο πόδι μία ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, συνέβη γύρω στις 7 χθες το πρωί.

Ο υπάλληλος της εταιρίας που διένειμε τα ειδοποιητήρια πληρωμής των κοινοχρήστων, χτύπησε ανυποψίαστος το κουδούνι της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ομως, τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο, καθώς εντελώς απροσδόκητα βγήκε από ένα δωμάτιο ο 67χρονος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον 61χρονο υπάλληλο, ενώ κάποια στιγμή τού επιτέθηκε με μαχαίρι!

Εντρομος ο υπάλληλος τράπηκε σε φυγή και κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Το αποτέλεσμα ήταν να πάνε στην πολυκατοικία άνδρες του τμήματος, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 67χρονο.

Ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης άσκησε σε βάρος του αυτεπάγγελτη δίωξη και διέταξε τον εγκλεισμό του στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς -όπως αποδείχτηκε- αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …