Φωτογραφία ΣΟΚ του δολοφονημένου φοιτητή στην Κάλυμνο

Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τον έσυρε για σχεδόν 50 με 60 μέτρα πριν τον αφήσει στο απόκρημνο σημείο. Εκεί όπου τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

Ωστόσο επειδή είναι πολλά τα στοιχεία που δημιουργούν πρβληματισμό στις αρχές, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην διελεύκανση της υπόθεσης, καθώς από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, γίνεται λόγος για «σκηνοθεσία» κάποιων που προσπάθησαν να στήσουν γύρω από την εξαφάνιση, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στο Χατζηπαύλου σε απόμακρη περιοχή του νησιού.

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …