Κρυφή κάμερα από γιατρό για να παρακολουθεί τις πελάτισσές του

Με λεπτούς χειρισμούς η Ασφάλεια Ηρακλείου διερευνά τις τελευταίες ώρες καταγγελία πολίτη σε βάρος γιατρού, σύμφωνα με την οποία έχει τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας στην αίθουσα όπου γίνονται οι συνεδρίες με τις πελάτισσες του, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να βγάλουν τα ρούχα τους για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εφαρμογές.

Η ύπαρξη της φερόμενης κάμερας ασφαλείας στον … απαγορευμένο χώρο έγινε αντιληπτή, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο άνθρωπος που κατέφυγε στην Αστυνομία είδε μέσα από ένα μόνιτορ τα όσα εκτυλίσσονταν στο διπλανό δωμάτιο, γεγονός που τον έκανε έξαλλο.

Για την συγκεκριμένη καταγγελία έχουν ενημερωθεί, όπως λένε οι πληροφορίες, και οι εισαγγελικές Αρχές που βρίσκονται σε επικοινωνία με την ΕΛΑΣ για τον χειρισμό της υπόθεσης και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να διερευνηθεί πλήρως η καταγγελία.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε έρευνα στο ιατρείο του αργά το απόγευμα της Παρασκευής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …