9 μηνών η απασχόληση για 7 άτομα

Ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη επτά (7) συµβάσεων µίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα 9 μηνών, η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., στο πλαίσιο του ως άνω έργου και για την υποστήριξή του.

Όλοι οι υποψήφιοι /ες που επιθυµούν να συµµετάσχουν στη διαδικασία επιλογής αντισυµβαλλόµενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συµβάσεις µίσθωσης έργου, καλούνται να υποβάλουν σχετική πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν την πρότασή τους µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου, ενώ ο κάθε υποψήφιος έχει δικαίωµα υποβολής πρότασης για µια αποκλειστικά θέση.

Η έναρξη υποβολής των προτάσεων είναι η 27η Νοεµβρίου 2017 και η καταληκτική ηµεροµηνία είναι η 11η ∆εκεµβρίου 2017 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου: ktforest@ktimatologio.gr. Στο πεδίο θέµα (subject) του ηλεκτρονικού σας µηνύµατος θα πρέπει να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του ενδιαφερόµενου και ο τίτλος της Πρόσκλησης, ως εξής: «ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση Α2017 της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.».

Μετά την αποστολή της πρότασης ο υποψήφιος θα λάβει ηλεκτρονικό µήνυµα επιβεβαίωσης παραλαβής και σε µεταγενέστερο χρόνο, θα ενηµερωθεί ηλεκτρονικά για τον αριθµό πρωτοκόλλου της πρότασής του. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί το ανωτέρω µήνυµα επιβεβαίωσης της ορθής αποστολής της πρότασής σας, θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό ενηµερωτικό ηλεκτρονικό µήνυµα µε τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόµενου στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδροµείου supportktforest@ktimatologio.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΙΤΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …