"Σφραγίζουν" οι συμβολαιογράφοι από Τετάρτη τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ανέστειλαν την αποχή τους οι συμβολαιογράφοι, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβαν, εν μέσω παραιτήσεων, στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, οποότε θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη 29 του μηνός, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Προηγήθηκε της απόφασης, η παραίτηση πέντε μελών της μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιδρώντας, όπως υποστήριξαν, σε μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης. Ωστόσο, η γενική συνέλευση έχει την απαιτούμενη απαρτία και συνεχίζει τις εργασίες της.

Είναι χαακτηροστικό πως έξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η συνέλευση, είχαν προσέλθει συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, όπως επίσης η εκπρόσωπος της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …