Η κυβέρνηση Τσίπρα πέτυχε! Ξεσπιτώνει, χτυπά τους μη έχοντες, διαλύει τη χώρα(VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν  στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως όπου αναμένεται να ξεκινήσουν 29 πλειστηριασμοί ακινήτων καθώς οι συμβολαιογράφοι τερμάτισαν τις κινητοποιήσεις τους. Προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί, στο κτίριο του Ειρηνοδικείου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης!

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες! Ένας εξ αυτών είναι ο Θανάσης Μπαρτζώκας. Πρώην δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, αφού είχε αναπνευστικά προβλήματα.

Τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ που αναμένονται να μπουν ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά μέσα σε κλειστό χώρο και μάλιστα εντός δικαστικού μεγάρου, καταγγέλλουν τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …