"Κάποτε" που, ο Καμμένος, καλούσε σε εξέγερση κατά των πλειστηριασμών! (VIDEO)

Τα θλιβερά γεγονότα με το ξύλο μεταξύ ΜΑΤ και συλλογικοτήτων και τα χημικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, στιγμάτισαν την πρώτη ημέρα εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αυτά όλα γίνονται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, των δυο κομμάτων δηλαδή που πολέμησαν «λυσσαλέα» τους πλειστηριασμούς.

Δεν ήταν μόνο το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» δια στόματος Αλέξη Τσίπρα, αλλά όπως μας υπενθυμίζει το "thecaller.gr" ήταν και τα «πύρινα» λόγια του νυν ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, που έλεγε τον Οκτώβρη του 2014, λίγο πριν ανέβει στην κυβέρνηση δηλαδή: «….ναι καλούμε σε εξέγερση, όπως το Σύνταγμα προβλέπει καλούμε τον ελληνικό λαό να μην παραδώσει τα σπίτια του, την πρώτη του κατοικία, σε κανέναν δανειστή συνεργαζόμενο με το σημερινό καθεστώς…».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …