Σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου για 3 άτομα

 

Ανακοινώνει τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά τρία ( 3 ) άτοµα για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Ωδείου του, ο Οργανισµός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας-Ανδροµάνα του ∆ήµου ∆εσκάτης, που εδρεύει στη ∆εσκάτη του Νοµού Γρεβενών, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Μουσική διδασκαλία» συνολικής διάρκειας οκτώ ( 8 ) µηνών.

Θέσεις:

  • 1 ΤΕ Καλλιτεχνικός ∆ιευθυντής (Μουσικός)
  • 1 ΤΕ Καθηγητής Πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών
  • 1 ΤΕ Καθηγητής Κιθάρας

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ν.Π.∆.∆. «Οργανισµός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας – Ανδροµάνα» ∆ήµου ∆εσκάτης, Ανδροµάνας 2 Τ.Κ. 51200 ∆εσκάτη Ν. Γρεβενών απευθύνοντάς την υπόψιν Κουλούσιου Αγγελικής (τηλ. επικοινωνίας: 24623 51122).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …