Νέα αναβολή στις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο Παρασκευή οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και οργάνων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, καθώς νέα αναβολή πήραν οι εκλογές που δεν έγιναν την περασμένη Κυριακή, λόγω της κατάληψης του ΠΑΜΕ κι είχαν προσδιοριστεί για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Με νέα της απόφαση η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αποφάσισε να μην στηθούν οι κάλπες την Παρασκευή αλλά πρώτα να διοριστεί προσωρινή Διοίκηση και να γίνει εκκαθάριση του μητρώου των σωματείων.

Σήμερα 7 Δεκεμβρίου, κατατέθηκε η σχετική αίτηση στο αρμόδιο δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, στη συνεδρίαση του στις 6/12/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, αποφάσισε την αναβολή των εκλογών, την αίτηση διορισμού προσωρινής Διοίκησης και την εκκαθάριση του μητρώου των σωματείων μελών, προσπαθώντας να επαναφέρει σε τροχιά κανονικότητας το Εργατικό Κέντρο.

Ενημερώνουμε τα σωματεία μέλη μας ότι σήμερα 7/12/2017 οι νομικοί σύμβουλοι έλαβαν εντολή και κατέθεσαν την αίτηση στο αρμόδιο δικαστήριο."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …