Προκήρυξη θέσεων στην ΕΛΑΣ

Τον αναγκαίο αριθμό που θα διορισθεί για την αυξημένη κάλυψη των αναγκών της σε συγκεκριμένους τομείς, καθορίζει με την προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, σε διδακτικό προσωπικό (τακτικό – αναπληρωματικό), για να διδάξει στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, για τις εκπαιδεύσεις: α) «Εκπαίδευση Αξιωματικών επί θεμάτων Οικονομικού Ελέγχου, Λογιστικής και Φορολογικής Νομοθεσίας, ελέγχου Δημοσίων και θεμάτων Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων» και β) «Εκπαίδευση Αξιωματικών επί θεμάτων Στρατηγικής Ανάλυσης Πληροφοριών (διασυνοριακά σεμινάρια)», τα παρακάτω αναγραφόμενα γνωστικά αντικείμενα, με αποζημίωση που καταβάλλεται για κάθε ώρα διδασκαλίας, ως ακολούθως:

«Εκπαίδευση Αξιωματικών επί θεμάτων Οικονομικού Ελέγχου, Λογιστικής και Φορολογικής Νομοθεσίας, ελέγχου Δημοσίων και θεμάτων Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων», με γλώσσα διεξαγωγής την ελληνική, κατά τα χρονικά διαστήματα:

  • από 05-02-2018 έως 28-02-2018,
  • από 05-03-2018 έως 27-03-2018 και
  • από 16-04-2018 έως 09-05-2018.

Οι εν λόγω εκπαιδεύσεις εντάσσονται στη δράση με τίτλο «Σύστημα συλλογής ανάλυσης και διαχείρισης πληροφοριών οικονομικού εγκλήματος» του πολυετούς Προγράμματος 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας ISF/Τομέας Αστυνομικής Συνεργασίας, που υλοποιείται από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας/Τομέας Αστυνομικής Συνεργασίας και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 15.00΄ στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας (Λ. Αλεξάνδρας 173 - Αθήνα).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …