Εφαρμόζουν την λιτότητα, αλλά οι ίδιοι είναι...ζάμπλουτοι!

Χαρτοφυλάκιο με μετοχές και επενδυτικά προϊόντα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ έχει ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα όπως παρουσιάζει το "eleftherostypos", το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του. Το χαρτοφυλάκιο αυτό, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου, Ράνια Αντωνοπούλου, κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.

Το ζευγάρι υπουργών, έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια.

Το υπουργικό ζεύγος διαθέτει διαμέρισμα 110 τμ στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλα στη Σύρο 300τμ με 180τμ βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950τμ. Η βίλα διαθέτει και μία πισίνα 80τμ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …