Καταιγίδες και χιόνια το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται αύριο Σάββατο στη Δυτική Ελλάδα και την Κυριακή στην ανατολική χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια, ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν τη Δυτική Ελλάδα από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Σημειώνεται ότι τη νύχτα προς την Κυριακή χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, η ανατολική Μακεδονία, η θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, καθώς και τα Δωδεκάνησα, θα επηρεαστούν την Κυριακή και έως το απόγευμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …