Ο πα(τέρας) βίαζε επί μία 10ετία τις ανήλικες κόρες του-Πάγωσαν οι δικαστές

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 16 χρόνια ο διεστραμμένος πατέρας που βίαζε τις δύο κόρες του σαν να ήταν σεξουαλικές σκλάβες του.

Εμβρόντητοι άκουσαν οι δικαστές σε δικαστήριο της δυτικής Αυστραλίας τα δύο κορίτσια να αφηγούνται πώς ξεκίνησε ο αδίστακτος 64χρονος σήμερα πατέρας τους να τις βιάζει από την ηλικία των 8 και 12 ετών, τόσο «αδυσώπητα» και τακτικά για περισσότερο από 10 χρόνια, που θεωρούσαν τη φρικτή κακοποίησή τους φυσιολογική. Μάλιστα, η μικρότερη κόρη μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της όταν εκείνος χώρισε από τη γυναίκα του και συνέχισε να κάνει σεξ μαζί του ως τα 26 της.

«Ενιωθε ότι έγινε η νέα γυναίκα στη ζωή σας» ανέφερε ο δικαστής Τζον Στοντ προς τον πατέρα χαρακτηρίζοντας τους βιασμούς «σεξουαλική δουλεία». Η μεγάλη κόρη προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί υπέκυπτε είπε ότι ήθελε «απλά να τον κάνει ευτυχισμένο». «Ηταν πάντα τόσο θυμωμένος και άθλιος, που φαινόταν να είναι το μόνο πράγμα που τον έκανε ευτυχισμένο... Ηθελα να είναι περήφανος για εμάς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 64χρονος δικαιολόγησε τους βιασμούς των παιδιών του στο γκαράζ και στην καρότσα του φορτηγού του ως «μάθημα του τι θέλουν να τους κάνουν τα αγόρια».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …