2ήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρά στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, διεκδικώντας μια σειρά από αιτήματα,προειδοποιώντας μάλιστα με κλιμάκωση, το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του υπουργείου Πολιτισμού.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του:

"Διεκδικούμε

  • Αμεση αποπληρωμή του προσωπικού καθαριότητας.
  • Αμεση λύση για όλους τους συναδέλφους που έχουν δικαιωθεί με ένδικα μέσα & διευθέτηση των 250 προσλήψεων στο ΥΠ.ΠΟ.Α.
  • Αμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και φορείς του ΥΠ.ΠΟ.Α. Μονιμοποίηση όλων των ΙΔΟΧ εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
  • Καταβολή άμεσα του ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους ΙΔΟΧ εργαζόμενους του ΥΠ.ΠΟ.Α. που το δικαιούνται. Απόδοση όλων των αδειών μητρότητας και ασθενείας και στους ΙΔΟΧ εργαζόμενους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Διεκδικώντας τα παραπάνω αιτήματα, το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ κηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία και συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 14/12.

Και τρίωρη παναττική στάση εργασίας, την Παρασκευή 15/12, ώρες 10:30 – 13:30 και συγκέντρωση την ίδια μέρα – και ώρα 11:00 – στο υπουργείο Οικονομικών."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …