Καταβολή έκτακτου επιδόματος, λόγω Χριστουγέννων

Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε δικαιούχου, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του έλτακτου επιδόματος ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, από τον "Οίκο Ναύτου", σε ορισμένες κατηγορίες άνεργων ναυτικών.

Ειδικότερα:

  1. Οι πληρωμές που αφορούν άνεργους ναυτικούς, για τους οποίους εγκρίθηκε να λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω εορτών  2017 από την Κεντρική Τπηρεσία του Οίκου Ναύτου και από τα ΠΟΝ τα οποία είναι συνδεδεμένα On Line στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Οίκου Ναύτου θα γίνονται σταδιακά, με
    ηλεκτρονική πληρωμή από την Κεντρική Τπηρεσία.
  2. Οι πληρωμές που αφορούν άνεργους ναυτικούς, για τους οποίους εγκρίθηκε να λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση από τα ΠΟΝ τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα On Line στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Οίκου Ναύτου  θα γίνονται σταδιακά από τα ΠΟΝ αποκλειστικά, μέσω κατάθεσης των ποσών (εμβασμάτων) στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …