4 θέσεις για άτομα ηλικίας από 23 έως 60 ετών

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, συνολικής διάρκειας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως 31/07/2018, τεσσάρων ( 4 ) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ο Δήμος Ασπροπύργου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Οργανισμού Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου ( Σωτήρη Πέτρουλα και Ειρήνης 2, Ασπρόπυργος ) τηλέφωνα επικοινωνίας 2105577862, 2105579470, 5579431 κατά τις ώρες 09:00π.μ. – 14:00μ.μ. μέσα σε προθεσμία δέκα ( 10 ) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης πρόσληψης σε δύο τοπικές εφημερίδες του Νόμου Αττικής.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω Ε.Λ.Τ.Α. ή εταιρία ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για την διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2105577862, 2105579470, 5579431 στην υπάλληλο του Νομικού Προσώπου Αλεξάνδρα Τσίγκου.

Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Οργανισμού Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου ( Σωτήρη Πέτρουλα και Ειρήνης 2, Ασπρόπυργος ) καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου. Η περίληψη της παρούσας θα δημοσιευτεί σε δύο ( 2 ) τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …