Δημοτικές προσλήψεις για 2 άτομα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να υλοποιηθούν τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, ως "ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".

Θέσεις:

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
101 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΕΩΣ 8   ΜΗΝΕΣ και όχι πέραν της 31-7-2018 1     ΑΜΕΑ
102 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΩΣ 8   ΜΗΝΕΣ και όχι πέραν της 31-7-2018 1    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα γραφεία του ΔΟΚΑΣ στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ), Ανδρέα Παπανδρέου 6 Σητεία, Τ.Κ. 72300 , υπόψη κας Ρασούλη Αικατερίνης (τηλ. Επικοινωνίας 2843023775)

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις θα είναι από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης στις εφημερίδες και για (10) ημερολογιακές ημέρες .

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο κατάστημα του ΔΟΚΑΣ , στο κατάστημα του Δήμου Σητείας και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σητείας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …