Σε κίνδυνο έγκυος για ένα παρκάρισμα! Την πέταξε κάτω άλλος οδηγός!

Το ποσό των 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Ρόδου, για το αδίκημα της σωματικής βλάβης, μετά από απόφαση του Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Ρόδου, έκανε δεκτή την αγωγή της εμπλεκόμενης γυναικάς (η οποία ήταν εγκυμονούσα) και επέβαλλε στον άνδρα να καταβάλλει το ποσό των 5.000 ευρώ για την βλάβη που υπέστη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το "12vima.gr", συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου του 2012, όταν η γυναίκα (εγκυμονούσα 5 μηνών), δέχθηκε ύβρεις και επίθεση από τον κατηγορούμενο. Η γυναίκα είχε πάρκαρε το μηχανάκι της στην ‘’λάθος’’ θέση, έπειτα το μετακίνησε ο κατηγορούμενος και τέλος, όταν η γυναίκα μετέφερε το μηχανάκι στην αρχική του θέση ο φερόμενος ως κατηγορούμενος άρχισε να την βρίζει και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθησε καταγγελία στο Α.Τ. Ιαλυσού και η εκδίκασή του έγινε τώρα. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, αποφάνθηκε την ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή για την πρόκληση του αδικήματος της σωματική βλάβης, για τον κατηγορούμενο. Με τη σειρά του ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση  στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …