Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί στην 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

  

"Για μία ακόμα φορά υπήρξαν οι γραφικές περιπτώσεις εργοδοτών που θεώρησαν ότι με την απεργοσπασία κάνουν επίδειξη δύναμης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο αυτό εκτίθενται οι ίδιοι ενώ εκθέτουν και το προσωπικό που απασχολούν στο σύνολό του", τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΠΗΝ, σχετικά με την 24ωρη κινητοποίηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της πανεργατικής -πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ, των συνδικάτων και της ΑΔΕΔΥ.

Ολόκληρη η ανακοινωσή της:

"Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 η  24ωρη κινητοποίηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της πανεργατικής -πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ, των συνδικάτων και της ΑΔΕΔΥ.

Στην συντριπτική πλειοψηφία οι συνάδελφοι μετείχαν στην κινητοποίηση.

Για μία ακόμα φορά υπήρξαν οι γραφικές περιπτώσεις εργοδοτών που θεώρησαν ότι με την απεργοσπασία κάνουν επίδειξη δύναμης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο αυτό εκτίθενται οι ίδιοι ενώ εκθέτουν   και το προσωπικό που απασχολούν στο σύνολό του.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ, που γνωρίζει καλά ότι η συμμετοχή σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση είναι πρώτα θέμα αξιοπρέπειας, συνείδησης και αρχών και μετά θέμα καταστατικού, θα φροντίσει αυστηρά για την τήρηση του.

Για τα προαναφερόμενα περιστατικά  υπάρχει και ο κόσμος που βλέπει, αντιλαμβάνεται και κρίνει."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …