Το κινητό σκότωσε 21χρονη έγκυο

Σε ηλεκτροπληξία αποδίδεται ο θάνατος μιας 21χρονης, η οποία ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο τον παιδί της. Σύμφωνα με τις αρχές στη Γαλλία, η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, φόρτιζε το κινητό της όταν παράλληλα απολάμβανε το μπάνιο της και φαίνεται πως η ηλεκτροπληξία ήταν εκείνη που της κόστισε τη ζωή της.

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Saint-Martin που βρίσκεται κοντά στη Grenoble της Γαλλίας.

Ο άνδρας της, o οποίος είχε αφήσει τα δικά του κλειδιά στο σπίτι, έπειτα από τις αναπάντητες επίμονες κλήσεις του, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και έτσι αντίκρισε νεκρή μέσα στο μπάνιο, την άτυχη νεαρή γυναίκα.

Αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός της οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξουν τα αποτελέσματα της διαδικασίας της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε για την άτυχη 21χρονη έγκυο.

Αμεσα στο σημείο, κλήθηκαν και μετέβησαν οι αρχές αλλά και ασθενοφόρο με νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά τόσο για εκείνη όσο για το μωρό που κυοφορούσε η 21χρονη.

Τέλος, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αρχές δεν δίνουν στη δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία ταυτότητας της 21χρονης όσο και του συζύγου της.

Πηγή: e-thessalia.gr/Dailymail


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …