Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιανουαρίου, η επιλογή προσληφθέντων

Τη Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιανουαρίου, την χρονική περίοδο 10:00-16:00 θα πραγματοποιηθούν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα για την πρόσληψη προσωπικού, οι ακροάσεις για άνδρες ηθοποιούς, στο θέατρο «Βέμπο» (Καρόλου 18, Μεταξουργείο), από τον σκηνοθέτη, Κώστα Τσιάνο, και τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις ανάγκες του Χορού της παράστασης, «Αχαρνής», που θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και σε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

"Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο της αρεσκείας τους, όπως επίσης και τα τραγούδια: «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» του Βασίλη Τσιτσάνη και το «Μικρή πατρίδα» του Γιώργου Ανδρέου-ο οποίος είναι και ο συνθέτης της παράστασης- να έχουν άνεση στον χορό και αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο να το έχουν μαζί τους, καθώς ο ανδρικός Χορός θα απαρτίζεται και από ηθοποιούς που παίζουν μουσικό όργανο.

Ώρες ακρόασης: 10:00-16:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της παραγωγής: 210 8221250".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …