Κλήθηκαν να υπογράψουν λευκά χαρτιά οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega!

 

Να υπογράψουν σε ένα λευκό χαρτί χωρίς να υπάρχει κείμενο ζήτησαν εκπρόσωποι της διοίκησης του Mega, ενόψει της κατάθεσης αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 106Β του Πτωχευτικού Δικαίου σήμερα, μόλις 3 ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με τις "Τυπολογίες", οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία τους φυσικά αντιδρούν και δηλώνουν ότι δεν υπογράφουν τίποτα σε λευκό χαρτί.

Δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί ένας μικρός αριθμός εργαζομένων και να δώσει τη συναίνεσή του, υπογράφοντας το λευκό χαρτί, ώστε να εμφανιστεί πως υπάρχει συναίνεση και από την πλευρά του προσωπικού στην αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

Υπενθυμίζεται, ότι την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …