"Online" το ραντεβού επίσκεψης σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ

Με εύκολο τρόπο μπορείτε μέσω διαδικτύου να βρείτε τους συμβεβλημένους γιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ (eopyy.gov.gr). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, πατώντας εδώ, και αφού επιλέξετε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν να εμφανιστούν μπροστά σας τόσο οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως κέντρα αιμοκάθαρσης, φυσιοθεραπευτές και διαγνωστικά κέντρα.

Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε και το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείτε στην προσπάθειά σας να κλείσετε τηλεφωνικά ένα ραντεβού, αλλά ακόμα και να χρεωθείτε υπερβολικά σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποια από τις γραμμές υψηλής χρέωσης.

ΕΔΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …