Τραγελαφικό! Επί ώρες πελάτης ταλαιπώρησε υπαλλήλους(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγες μέρες, ένας επιχειρηματίας μπήκε σε μία αντιπροσωπεία της BMW, διάλεξε το μοντέλο που επιθυμούσε, συμπλήρωσε τα χαρτιά και, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, φώναξε ένα φορτηγό!

Ο λόγος; ..... Μα για να πληρώσει σε....κέρματα!

Είχε συγκεντρώσει το ποσό των 70.000 yuan, δηλαδή περίπου 9.300 ευρώ σε κέρματα, όσο ήταν η προκαταβολή. Οι υπάλληλοι έμειναν άναυδοι, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό. Κουβάλησαν, λοιπόν, τα κιβώτια με τα κέρματα και άρχισαν να τα καταμετρούν.

Η αποστολή τους ήταν πολύ δύσκολη και απαιτούσε μεγάλη συγκέντρωση. Έτσι, φώναξαν όλο το προσωπικό και επί ώρες μετρούσαν ένα ένα τα κέρματα. Αυτό που ελπίζουν είναι ο πελάτης να μην εμφανιστεί και για τη δεύτερη δόση με κέρματα.

Για την ιστορία να πούμε ότι η BMW που επέλεξε κοστίζει 400.000 yuan (51.500 ευρώ).

Άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τουλάχιστον ένας Κινέζος επισκέπτεται κατάστημα αντιπροσωπείας, αγοράζει αυτοκίνητο και το πληρώνει με κέρματα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …