ΔΩΡΕΑΝ εξέταση σπιρομέτρησης

Δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους, προγραμματίζει σε συνεργασία με την ‘Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, από ώρα 09.00-13.00 στα Ιατρεία του,  (Λ.Πεντέλης 62,1ος όροφος), Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου.

Ενημερωτικά αναφέρει  ότι η σπιρομέτρηση αντενδείκνυται για όσους έχουν τα ακόλουθα:

  • Πρόσφατη επέμβαση στην καρδιά, μάτια ή πνεύμονες
  • Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς
  • Εγκυμοσύνη
  • Υπερήλικες

Υπεύθυνη ιατρός-πνευμονολόγος:  Αλεξάνδρα Κουτσοκέρα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για ραντεβού με την Γραμματεία των Ιατρείων στο τηλ. 210-8045564.

Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιείται για όσους το επιθυμούν και είναι έως 40 ετών, λήψη δείγματος μυελού των οστών από το νοσηλευτικό προσωπικό των Ιατρείων.

Τα δείγματα που θα ληφθούν θα παραδοθούν στο σύλλογο ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’ με το οποίο συνεργάζονται τα ιατρεία, για εξέταση στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Παράλληλα ενημερώνει ότι καθημερινά γίνεται λήψη δείγματος μυελού των οστών στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …