Εργαζόμενοι σε πλήρη εξάντληση-Λιποθυμούν εν ώρα εργασίας!

Τραγική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας, το οποίο έχει μείνει χωρίς αναισθησιολόγο, αφού η μοναδική γιατρός, έπειτα από τέσσερα 24ωρα συνεχόμενης εργασίας, παρουσίασε συμπτώματα υπερκόπωσης.

Η διοίκηση προσπάθησε να καλύψει το κενό με μετακίνηση γιατρού από τα Τρίκαλα, ωστόσο τα τακτικά χειρουργεία αναβάλλονται. Οι ελλείψεις σε διάφορες ειδικότητες γιατρών έχουν φέρει το προσωπικό στα όριά του, θέτοντας και τις ζωές των ασθενών σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα τριτοκοσμικές συνθήκες κατήγγειλε στο νοσοκομείο Λαμίας ο νέος πρόεδρος της ένωσης των γιατρών Βασίλης Κυριακάκης, σύμφωνα με το tvstar.

Κλειστά χειρουργεία, γιατροί που λιποθυμούν από υπερκόπωση, ανυπεράσπιστοι στην οργή ασθενών στα επείγοντα και μια διοίκηση σε… κενό επικοινωνίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …