Προσλήψεις προσωπικού

Σε προσλήψεις προσωπικού με απαραίτητα χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, αφοσίωση, συνεχής προσπάθεια ανάπτυξης, ομαδικό πνεύμα και αποτελεσματική επικοινωνία,  προχωρά η «Νέα Οδός» όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

«Οι μέθοδοι, καθώς και τα συστήματα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Οδού, μας καθοδηγούν στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, των οποίων την περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στηρίζουμε μέσω εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τους εργαζόμενους της εταιρίας, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, εντοπίζουμε τα ταλέντα και στηρίζουμε την εξέλιξή τους με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την πρωτοβουλία».

Οι θέσεις εργασίας:


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …