Αργία η 26η Ιανουαρίου, με Προεδρικό Διάταγμα!!!

Αργία για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες θα αποτελέσει η Παρασκευή 26η Ιανουαρίου, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα για το Αίγιο, το οποίο καθιερώνει την ημέρα αυτή ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και ως ημέρα αργίας, προς τιμήν της επετείου της έναρξης της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, του κορυφαίου πολιτικού προεπαναστατικού γεγονότος του 1821 που οδήγησε τις εξελίξεις για τον απελευθερωτικό αγώνα κατά του Οθωμανικού Ζυγού.

Όπως αναφέρεται στο Προεδρικό Διάταγμα, που υπεγράφη στις 20 Δεκεμβρίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, οι εκδηλώσεις του εορτασμού, οι οποίες θα γίνονται στο Δήμο Αιγιαλείας Νομού Αχαΐας, εκτός από το πρόγραμμα που καταρτίζεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, περιλαμβάνουν γενικό σημαιοστολισμό σε όλο το Δήμο από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής και φωταγώγηση του δημοτικού καταστήματος και των λοιπών δημόσιων κτιρίων, από τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …