Για δώδεκα µήνες η προκήρυξη δύο θέσεων

Τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά δύο (2) άτοµα για την κάλυψη αναγκών της,  συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) µήνες, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, µε αντικείµενο την εκτέλεση των έργων: α) «Κινητή Μονάδα προληπτικής Οδοντιατρικής» και β) «Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας».

Στο πλαίσιο των έργων αυτών θα απασχοληθούν:

  • 1 ΠΕ Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΩΝ
  • 1 ΤΕ ΡΑ∆ΙΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ και εν ελλείψει ∆Ε ΒΟΗΘΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Περιφέρεια Κρήτης, ∆ιεύθυνση ∆ιοίκησης, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψιν κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813400366).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ∆Ε).

Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …