Απαγόρευση διακίνησης καθετήρων σιλικόνης

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων γνωστοποιεί την απόφασή του να απαγορεύσει την διακίνηση και διάθεση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος «Περιπεικοί Καθετήρες 100% Σιλικόνης DILEH».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του ιατροτεχνολογικού προϊόντος «Περιπεικοί Καθετήρες 100% Σιλικόνης DILEH», λόγω παύσης της εταιρείας Τσαμπούλης Σ – Μανέττας Ο.Ε. ¨ΤΜΤ¨, από το Μητρώο Κατασκευαστών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων Κατηγορίας Ι, ως εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στην Ε.Ε.

Η εταιρεία Τσαμούλης Σ- Μανέττας Ο.Ε. ¨ΤΜΤ¨, οφείλει να υλοποιήσει την απόφαση, ενημερώνοντας τους αποδέκτες των προϊόντων. Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …