Αιτήσεις για σύνολο 6 θέσεων

Ανακοινώνει την πρόσληψη µε Σύµβαση Εργασίας Ορισµένου Χρόνου, συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» για τα Κέντρα ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που εδρεύει στην Καλαµάτα, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, ως "ωροµίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού", ο ∆ήµος Καλαµάτας.

Ειδικότητες:

  • 4 ΠΕ ∆ασκάλων
  • 1 ΠΕ Περιβάλλοντος
  • 1 ΠΕ Θεατρολόγων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Αθηνών 99, Τ.Κ. 24134, Καλαµάτα Ν. Μεσσηνίας, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, ∆ιοίκησης & Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Αναστασίας Κοκκώνη (τηλ. επικοινωνίας: 2721360829 και 60831).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες του νοµού Μεσσηνίας ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Καλαµάτας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόµενων θα πραγµατοποιούνται από την ορισµένη µε την υπ’ αριθµ. 215/2017 Απόφαση ∆ηµάρχου τριµελής επιτροπή σε ηµεροµηνία και ώρα που θα τους γνωστοποιηθεί κατά την υποβολή της αίτησής τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μέση Ανατολή: Έκτακτη σύνοδος των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. την Τρίτη

Την συγκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας …