Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

"Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την καταιγίδα των αντεργατικών μέτρων που φτωχοποίησαν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δίνει τώρα τη χαριστική βολή σε εργαζόμενους συνταξιούχους και ανέργους, μ'ένα πολυνομοσχέδιο προαπαιτούμενων με το οποίο καταργεί επί της ουσίας ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως αυτό της απεργίας", τονίζει σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, συμπληρώνοντας:

"Με μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο εκείνους που έχουν σηκώσει στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων και με το  ενδιαφέρον της να στρέφεται αποκλειστικά προς τους δανειστές και τις εντολές τους.

Η ΓΣΕΕ καλεί σε συσπείρωση όλους τους εργαζόμενους και σε μαζική και ενωτική συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμή της αλλά και με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, η Συνομοσπονδία συντονίζει και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων στο πλαίσιο πανεθνικής δράσης. Για το σκοπό αυτό θα συνεδριάσει άμεσα το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …