Θέσεις για 6 μηνών με ανάλογη παράταση

Προσκαλεί να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι μηνών στο Γραφείο Νομικών του Δήμου Βέροιας, να υποβάλλουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται στην παρούσα με φυσική παρουσία στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Βέροιας (Μητροπόλεως 46, 59132 Βέροια), εντός δέκα ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας (www.veria.gr), ήτοι από 3/1/2018 έως 12/1/2018, όσες/ους υποψήφιες/ους δικηγόρους το επιθυμούν.

Την προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκουμένων δικηγόρων στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Βέροιας, εκκινεί την 15η Ιανουαρίου 2018 και λήγει την 14η Ιουλίου 2018. Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων ορίζονται σε μία (1).

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες της μιας, η επιλογή μεταξύ των υποψηφίων θα γίνεται από τον Προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας/Γραφείου Νομικών Συμβούλων του Δήμου, λαμβανομένων υπόψη του βαθμού του πτυχίου, του υπολειπόμενου χρόνου άσκησης καθώς και της δυνατότητας ευχερούς πρόσβασης στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Το όνομα του επιλεγέντος αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Βέροιας (Αρμόδια για πληροφορίες: κ. Άννα Χατζηνικολάου 23313- 50523).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …