335 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

"Υπαλλήλους με υψηλά προσόντα που θα τους απασχολήσει ως εργασιακούς συμβούλους, διπλασιάζοντας το δυναμικό του ως προς την παροχή υπηρεσιών προς τους ανέργους και τις επιχειρήσεις, περιμένει πώς και πώς ο ΟΑΕΔ", όπως δήλωσε η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, προσθέτοντας:

"Ξέρετε, ο ΟΑΕΔ έχει πρόσφατα αναπτύξει και αποκτήσει νέα εργαλεία για την ανάλυση των χαρακτηριστικών των ανέργων και την στατιστική παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς εργασίας σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, που θα επιτρέψουν στους εργασιακούς μας συμβούλους να παρέχουν τεκμηριωμένη καθοδήγηση στους ανέργους που τους συμβουλεύονται για την εργασιακή και επαγγελματική τους ένταξη.

Ταυτόχρονα, έχουμε πρόσφατα εφαρμόσει το θεσμό του εργασιακού συμβούλου εργοδοτών, που έχει ως καθήκον να έρχεται καθημερινά σε επαφή με τις επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους πληροφορίες και καταγράφοντας τις απόψεις τους για τα κίνητρα και τις δυνατότητες αξιοποίησης των προγραμμάτων και υπηρεσιών του ΟΑΕΔ ως προς την κάλυψη των προσφερόμενων κενών θέσεων εργασίας. Έχουμε βάλει πλώρη – διοίκηση και εργαζόμενοι – για μεγάλες αλλαγές και τομές σε σχέση με το παρελθόν.

Ο ΟΑΕΔ αλλάζει τα τελευταία χρόνια, σταθερά και, προπαντός, οργανωμένα, με πρόγραμμα και στόχους. Προσωπικό μου στοίχημα και σύνθημα, που δεν κουράζομαι να επαναλαμβάνω με κάθε ευκαιρία στους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλη τη χώρα, είναι το εξής: Ο ΟΑΕΔ να αφήσει πίσω το γραφειοκρατικό και πελατειακό του παρελθόν και να καταστεί μια σύγχρονη κοινωνική υπηρεσία, χρήσιμη πρωτίστως στους ανέργους, που έχουν δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και την προσωπική εξέλιξη, αλλά και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, παρέχοντας στις επιχειρήσεις το κατάλληλο εργατικό δυναμικό. Μόνο δίνοντας τη μάχη για να είμαστε καθημερινά όλο και πιο χρήσιμοι, κερδίζουμε την αξιοπιστία μας."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …