Θέσεις συμβασιούχων

Στη συνεδρίαση της στις 12.12.2017 αποφάσισε την πρόσληψη με μερική απασχόληση βάσει του π'δ. 407/1980, για το έτος 2018 συμβασιούχων διδασκόντων, η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών, για την κάλυψη των κάτωθι διδακτικών αναγκών, ως εξής:

  1. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Χαρακτική».
  2. Μια (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Γλυπτική».
  3. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Εργαστηριακού Μαθήματος με γνωστικό αντικείμενο «Γυψοτεχνία -Χαλκοχυτική».
  4. Μία (1) θέση συμβασιούχου διδάσκοντα για τις διδακτικές ανάγκες του Ελληνογαλλικού Μεταπτυχιακού με γνωστικό αντικείμενο «Τέχνη, Εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης».

Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για την ανωτέρω θέση καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στην διεύθυνση:

  • Πατησίων 42, ΤΚ 10682 Αθήνα (210-3897143) τα κάτωθι δικαιολογητικά αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (εκτός της αίτησης) έως και 22 Ιανουαρίου 2018.

Δικαιολογητικά:

  • Εντυπη Αίτηση υποψηφιότητας
  • Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
  • Βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα εργασιών αποκλειστικά και μόνο σε cd σε 10 αντίγραφα.
  • Επιστημονικές εργασίες αποκλειστικά και μόνο σε cd..
  • Διδακτική εμπειρία σχετική με το επιστημονικό αντικείμενο σε cd.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …